Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

kvinnor emellan

Det var väldigt längesedan jag hade sex med en kvinna och mer och mer känner jag hur jag saknar det. Det är svårt att hitta en kvinna man vill ha sex med. Mycket lättare at hitta en man för one night stands. Dessutom ville jag hitta någon som jag känner det skulle vara skönt och säkert med.
Under en tid har jag snackat en del med en tjej från internet som jag tycker verkar vara mysig. Hon är lite yngre än mig men inte jätteung. Hon har sagt flera gånger att hon skulle vilja prova sex med en kvinna men har aldrig gjort det. En dag nu i helgen när vi chattade så sa hon det igen och jag frågade om hon skulle kunna tänka sig att ha sex med mig. Det sa hon att hon gärna skulle vilja göra.
Vi bestämde att vi skulle träffas i stan för att snacka lite och känna ifall vi verkligen ville. Jag var ganska nervös när jag gick dit. Hade gjort mig fin hemma innan, rakat mig fint i duschen och tog på mig snygga sexiga underkläder. Vi träffades och gick och tog en fika. Länge satt vi och pratade om allt möjligt utom sex. Hon var nog lika nervös som jag och jag tänkte att jag skulle gärna ha sex med henne men eftersom hon verkade osäker tänkte jag att det skulle nog inte bli av.
När vi hade pratat ganska länge frågade hon om jag ville följa med hem och vi gick hem till henne. Där hemma satt vi oss i soffan och hon öppnade en flaska vin. Vi snackade en del till, mer och mer om sex. Jag frågade om hon fortfarande var nyfiken på sex med en tjej och det sa hon att hon var. Försiktigt lutade jag mig fram och kysste henne, Hon besvarade min kyss och vi kysstes länge. Hon kysser väldigt bra och jag kände hur jag blev varmare och varmare. Jag lät min hand smeka hennes bröst utanpå kläderna och kysste hennes hals. Jag hörde hur hennes andhämtning blev tyngre och kände hennes hand på mitt bröst. Försiktigt började vi ta av oss på ovankroppen och jag smekte och kysste hennes bröst och hon smekte och kysste mina.
Hennes bröst var sköna och mjuka, Hennes bröstvårtor var stora och hårda och väldigt sköna att suga på. Sakta la vi oss ner på soffan och jag knäppte upp hennes byxor och drog av byxorna och trosorna. Hon hade en vacker mus som var sexigt ansad med sträng av hår kvar ovanför springan. Hennes inre blugdläppar var ganska stora och stack ut utanför de yttre.
Försiktigt kupade jag handen om musen och smekte den sakta. Såg hur hon bet sig lite i underläppen när jag sakta och mjukt smekte hennes venusberg. Jag lät min hand smeka neråt och mitt ringfinger sjönk in mellan läpparna. Kände hur våt hon var och hörde henne flämta till när fingret passerade över klittan. Hon särade på benen och hennes underbara mus öppnades för mig. Sakta sjönk jag ner mellan hennes ben och började försiktigt pussa på henne, min tunga slickade mjukt sidan om läpparna och upp över henne. Kom fram till klittan och lät tungan passera över den och ner i hennes nu ordentligt våta springa. Hon smakade väldigt gott av sina safter och hon gnydde till. Jag frågade om det var ok och om hon fortfarande ville. Hon svarade att hon mer än gärna ville fortsätta och jag fortsätte slicka och smeka henne. Lät min tunga slicka i springan, sög på hennes stora sköna läppar nu helt svullna av upphetsning. Min tunga pullade försiktigt i hennes öppning och jag såg hur hon smekte sina bröst under tiden. Efter en stund sa hon att hon ville slicka mig. Jag la mig ner på rygg och hon hjälpte mig av med byxor och trosor. Sakta inspekterade hon min mus och smekte den försiktigt. Hennes ansikte kom närmare och närmare och jag kände hennes varma andedräkt mot musen. Försiktigt började hennes tunga slicka på mig, på mina läppar på min öppning och över min klitta. Jag stönade högt av njutningen. Jag la mina ben över hennes rygg och mina händer smekte hennes nacke och hår. Hon började slicka fortare och fortare mer och mer intensivt. Jag juckade emot varje slick och smekning, kände hennes fingrar i mig när hon pullade mig. Kunde inte hålla tillbaka mina stön och skrik. Gud vad denna kvinna slickade skönt. Hon slickade mig till en underbar orgasm och kröp sedan upp på mig, Vi kysstes och kramades länge smekte varanndras kroppar kysste varanndras bröst. Vi låg jättelänge och bara smekte varanndra kysste varanndra lekte med våra kroppar tillsammans. Jag är osäker på hur många gånger vi kom under den stunden men jag vet att jag kom flera gånger och hon med. Vi turades om att slicka varanndra och vi låg med mus mot mus och gned samtidigt som vi pullade oss. Under många timmar hade vi underbar sensuell sex och fullkomligt njöt av varanndra tills vi var helt utmattade. Vi somnade skönt tillsammans och vaknade inte förrens flera timmar senare. När jag gick hem bestämde vi att vi skulle träffas igen.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: paula

  • Publicerad Publicerad: 2007-07-12

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Lasse skrev

En lagom skön berättelse om hur skönt två kvinnor kan ha det.

Betyg: 3

(c) 2019 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter