Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Hett med främling

Det var en varm sommardag ute på torget. Den kände men fortfarande rätt mystiske Herr dreamy satt på en stol vid ett kafé. Alla mina tjejkompisar ville besöka honom... Så jag tog mig chans till fånga och släpade mig över till honom. Våra blickar möttes och jag gav honom ett varmt leende. Han log tillbaka.

- "Hej?" ler jag och tittar honom djupt i ögonen. "Får jag slå mig ned?"
-"Självklart", svarar han med en mörk och manlig stämma. Jag tror jag kom där nere bara att höra hans röst. Jag satte mig ned och lägger mitt ena ben över det andra och glider omärkligt ut en aning på stolen så att mina lår blottas ännu mer. Han ser det och ett litet flin syns över läpparna. Då framhävs också hans smilgrop. Han är ju ännu vackrare på nära håll?!
Jag var klädd i en tunn vit topp som täckte brösten med några centimeter. Och en svart kort tight kjol. Han tittar upp och ned för min kropp och tycks gilla allt mer och mer av vad han ser. En kropp utan några kläder alls. Jag ger honom ett snett leende och frågor:
- "Är du kåt på mig?" jag ställer frågan i en lugn ton som om vi pratade om vädret. Men inombords galopperar mitt hjärta för fullt.
Då flinar han rått och lägger sin kraftiga hand över mitt lår.
-"Nå, det är en farligt kort kjol du har på dig... " säger han medan han stryker sin hand allt längre upp för mitt lår. "Kom," forsätter han, "vi går hem till mig."

Han tar tag i min handled i ett fast grepp och börjar dra med mig över gatan till ett privat område. Ett sånt där fint.
Vi når en vit villa med blå dörr som vi närmar oss. Han öppnar dörren och leder mig inför hallen upp till trappan. I trappan upp till sovrummet försöker jag med bästa försök vicka med min bak framför hans ansikte. Han kan visst inte låta bli att smeka. Hans hand kramar min skinka och vi tar oss knappt upp för trappan innan han vänder mig om och kör in en våt tunga i min mun. Han biter i min läpp, och mina vårtor blir styvna.Vi kysser varandra med blöta tungor. Han smeker över min bak, drar upp min tighta kjol över mina höfter. Min hand letar sig febrigt ner runt hans nu rätt styva kuk. Han har omärkligt hunnit dra av sig skärpet och öppna upp gylfen. Min hand lägger sig runt hans kuk och den känns ådrig. Och kraftig.

Han har vikit mina trosor och smeker med sin hand nedför mitt anus och sedan låter ett finger glida in i min mus. -"Du är våt..." viskar han mjukt och min hand drar sig allt snabbare och snabbare över hans kuk. Kom in i mig nu! -"Ta mig bakifrån" stönar jag fram medan han fingrar mig mjukt. Jag vänder mig om och tar tag i trappräcket. Med sin ena hand tar han tag i sin kraftiga kuk och med den andra ger han mig en lekfull smisk över min bak. Jag jämrade tyst. Han tar lite saliv och blöter ner ollonet, så att kuken ska glida in lättare. Sedan för han in kuken mot min mus, han trycker till och kuken glider in. Jag jämrar mig allt högre nu.
Han stöter i långa drag, jag försöker juckar tillbaka. Kuken åker in till roten i långa sköna juck. Han tar i lite hårdare. "Ja, mm..." stönar jag fram och känner hur hela jag pirrar. Han smeker min hals men sedan låter han handen glida upp och nedför mig skinka. Han tar några hårda drag till innan han drar sig ut. -"Vi går till sovrummet..." säger han och drar mig in till rummet. Jag hinner inte vakna upp av hans handling innan han slänger mig på hans säng. Den är mjuk och jag särar snabbt mina ben för honom. Hela min fitta blottas inför han ögon och han böjer sig ned. Han lägger sig längre ner och hamnar mellan mina särade ben. Han kysser mig upp över benen, låren och slutligen över min blöta fitta. Jag sluter mina ögon och njuter av hans våta, heta och mjuka tunga som slickar mig i härliga långsamma svep. Utan att själv reflektera så stönar jag i höga toner. Det får honom att suga och slicka på min klitoris. Han biter lätt i blygdläpparna. Sedan kär han in tungan så långt han kan och hela jag skakar till. "Nu kommer jag!" tjuter jag och min röst låter klen och på gränsen till slampig. Men han tycktes visst gilla det för han slickar långa cirklar i mitt underliv tills att jag känner att jag rycker till. Så skönt!

Han suger in innan han snabbt tar sig upp och våra läppar möts. Jag känner min egna fittsaft och låter hans tunga glida runt i insidan av min läpp. Jag runkar med min hand om skaftet på kuken. Han stönar lågt och leder sin kuk in i mig igen. Han stöter till hårt och det känns som jag ska till och komma igen. Han saktar ned på juckandet för att sedan skjuta in hårt. Det klappar när våra kroppar möts och han pumpar på. Jag skriker till av njutning när jag kommer och jag känner när vi möts på mitten.
Han drar sig ur och lägger sig om min sida. Jag är alldeles desperat att få han inte hans praktfulla kuk i mig igen. Jag lägger mig på sidan och putar mig mot honom.

Jag tar hans nu halvstyva lem i handen och börjar runka den långsamt. Kuken styvnar sakta av min behandling. Kuken växer in mellan mina lår, jag juckar sakta med min bak mot hans kuk, och kniper ihop låren. Han smeker mina bröst och hela jag drunknar av lust och njutning. Hur kunde det kännas såhär... Skönt?!! Jag trycker mot kuken med handen, åå…. den glider in i min hala fitta och han fortsätter att jucka sakta samtidigt som han smeker brösten. Han smeker ner mot mitt underliv, klitoris, vått ... Jag kramar allt hårdare till om kuken. Han stönar mjukt. Han börja jucka i mjuka, långa drag och drar sin hand uppför brösten ner till magen. Sedan låter han mig smaka på hans fingrar. Jag blundrar mjukt, slickar och suger på fingrarna så att saliven rinner nerför dem. Han pumpar på ännu hårdare nu. Då pirrar det till igen. Det kittlas och med ens känner jag en kraft skjuter till. Vi träffades i mitten igen. Kuken bara fortsätter att pumpa in sperma i min fitta. Med hans kuken halvslak fortfarande i min mus juckar han sakta.
Jag vänder mitt huvud och våra löppar möts. Vi kysser varandra. Ååå....
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Dame

  • Publicerad Publicerad: 2018-03-02

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2019 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter