Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Frustration på gymmet

Det är sent en fredagskväll, alla andra är ute och festar. Själv är jag på gymmet och tar ut aggressioner och frustrationer efter en lång jobbvecka där inget gått som jag vill. Utom jag själv är det bara två personer till på gymmet, ett par. Jag ägnar dem ingen uppmärksamhet utan fokuserar på mina squats. Älskar känslan när det bränner i musklerna.

Dörren smäller igen vid ingången, någon ny kommer. Jag sneglar på klockan och blir lite förvånad, så här dags brukar jag vara helt ensam. Men det kvittar, jag är där av en anledning. Så jag tittar i spegeln igen och gör mina repetitioner. Det är då jag ser henne. Hon går in och hälsar artigt på paret, sedan nickar hon mot mig i spegeln och ler. Hennes leende är helt fantastiskt, så otvunget. Det är det första jag faller för. Kommer på mig själv med att stå halvvägs ner i en squat och det börjar bli väldigt tungt, så jag avslutar den och försöker få tillbaka mitt fokus.

Då tar hon av sig sin jacka och jag ser hennes kropp. Herregud hennes kropp. Hon har bara träningstights och en sportbh på sig, så alla former syns. De inte alltför stora, men välformade brösten, magen där man precis kan skönja musklerna. Höfterna och sen benen. Starka, sexiga ben. Sen vänder hon sig om och jag faller igen. Hennes rumpa är det andra jag faller för. Jag kan inte beskriva den bättre, den är bara för jävla sexig. Och hennes mjuka ryggmuskler som löper från linningen på tightsen upp under bh:n. Kort sagt, redan här är jag för distraherad för att kunna koncentrera mig på träningen och byxorna är plötsligt inte lika rymliga som innan.

Hon kommer fram mot spegeln och ler mot mig igen, jag hoppar upp i ställningen och gör några chins. Ja, det är för att imponera henne. Man är väl inte mer än mänsklig?

"Hej", säger hon glatt. "Är det ledigt här?" Hon pekar på platsen mellan mig och spegeln.

Jag vet inte vad jag ska svara så jag bara nickar och gör en chin till.

"Jag har alltid velat kunna göra såna där", säger hon och tittar på mig med en suck. Sedan lyfter hon upp en kettlebell och gör squats. Precis framför mig.

Jag släpper ställningen och landar på golvet bakom henne, blicken är låst på hennes rumpa. Hennes väldigt starka rumpa. Då sneglar jag upp i spegeln och ser hur hon tittar på mig, utan att släppa kontrollen på sina squats. Jag hostar till och ser undan, ett patetiskt försök att låtsas som att jag inte kollade in henne.

Efter det fortsätter jag göra mina chins och är väldigt noga att undvika att se på henne. Gör jag det tappar jag kontrollen igen. När hon är klar går hon undan med sin kettlebell och jag andas ut. Med lite tur så tänker hon vara någon annanstans i gymmet resten av passet. Jag blundar och kämpar för att skärpa mig när jag känner en lätt hand knacka mig på axeln. Jag vänder mig sakta om.

"Kan inte du lära mig göra såna där?" frågar hon, men hon måste upprepa frågan för samtidigt rinner en svettpärla ner mellan hennes bröst och jag är förlorad igen.

När jag ser hennes leende rycker jag till och nickar mot henne.

"Har du gjort chins innan?" frågar jag.

Hon skakar på huvudet. "Jag orkar dem inte själv och har inte haft någon som kan hjälpa mig. Brukar bara vara jag här så här dags."

"Då får vi nog använda gummiband", säger jag. "Så du orkar."

Hon putar med läpparna mot mig. "Kan inte du vara mitt gummiband och stötta mig?"

Alla möjliga idéer far igenom mitt huvud på en sekund, sedan inser jag att vi inte är ensamma. Paret är fortfarande där. De stretchar nu.

"Jo, det kan jag väl", svarar jag försiktigt.

Vi hämtar en pall så hon når upp och sedan visar jag hur hon ska hålla och vad hon ska tänka på. Sen är det dags. Jag tar försiktigt tag om hennes höfter och säger till henne att ge det ett försök. Hon hoppar till och försöker lyfta sig upp, men det går inte.

"Du måste hålla hårdare och hjälpa mig mer", säger hon bestämt.

Svetten pärlar hennes rygg och hennes höfter känns heta i mina händer. Jag nickar och sänker mina händer till hennes lår, där jag kan få ett stadigare grepp. Hon flämtar förvånad till men ler sen nöjt. Hennes rumpa är precis framför mig.

Den här gången kämpar hon mer och jag hjälper henne inte mer än nödvändigt, och hon klarar det! Sen sänker hon sig ner alldeles för fort och håller på att dra omkull oss båda två. Hon klappar nöjt händerna och strålar ner mot mig.

"Var det bra?" frågar hon.

Jag nickar. "Det var rätt bra, men du måste hålla emot mer på vägen ner. Du var alldeles för snabb nu."

Glädjen som nyss fyllde hennes ansikte mulnar en aning, sen strålar hon igen.

"Då får vi göra om det tills jag gör rätt!"

Och vi gör om det. En, två, tre gånger. Till slut är jag nöjd med hennes form. När vi är klara skakar hennes armar lätt och svetten rinner på henne. På mig också för den delen. Hon slänger armarna om min hals och ger mig en spontan puss på kinden, väldigt nära munnen. Sen drar hon sig snabbt undan och ber om ursäkt.

"Det är ingen fara", svarar jag omtöcknat. "Ingen fara alls." Mot min vilja kan jag inte låta bli att låta blicken vandra ner längs hennes kropp igen. När jag kommer tillbaka upp till hennes ögon har hon en illmarig blick.

"Du kanske vill ha mer än så?" frågar hon och knuffar till mig.

"Det är inget kanske med det", svarar jag. Nu kastar jag all försiktighet över bord. Jag vill ha henne och hon verkar vilja ha mig.

Hon sneglar på paret som fortfarande stretchar en bit bort. "Vad vill du mer göra då?" frågar hon tyst och kliver närmare.

"Inget som passar med publik", säger jag.

"Kan du inte viska det till mig?" frågar hon och kommer ännu närmare. Hennes kropp står så nära min att hennes bröst snuddar vid mig. En stöt går genom min kropp.

Jag lägger en hand på hennes midja och böjer mig fram till hennes öra.

"Du vet vad jag vill", viskar jag. "Jag vill ha dig. Jag vill ta dig här inne."

"Var?" frågar hon andlöst.

Jag ser mig omkring och ser en bänk en bit bort.

"Gå till bänken och gör hantelrodd", viskar jag. "Se till att svanka ordentligt för mig."

Hon drar sig undan lite och ser mig djupt i ögonen. De är fuktiga, och jag tror inte de är den enda delen av henne som är det. Men så ger hon mig en till puss på kinden och hämtar sin kettlebell igen, och ställer sig som jag bad och svankar rejält.

Tjejen är makalös, tänker jag och går fram till henne. Högt nog för att höras av de andra två säger jag: "Bra, men du är lite skev." Sen ställer jag mig med ena knäet på bänken bakom henne och lägger båda händerna om hennes midja. Jag drar henne lite närmare mig så hennes rumpa pressar mot min kuk, vilken får byxorna att puta ut mot henne.
Hon stönar till och gör några repetitioner till. Försiktigt gnider jag mitt stånd mot hennes rumpa och lägger ena handen på hennes sexiga, svettiga rygg. Hon pressar mjukt tillbaka mot mig och gör en cirkulerande rörelse med rumpan.

Plötsligt hör jag dörren slå igen och stönar besviket till. Inte ännu fler som ska träna. Jag ser upp och inser att det var paret som gick. Vi är ensamma Jag får en idé. Hon har inte tittat upp så hon vet inte att de gick.

"Fortsätt så", viskar jag till henne. "Du är så skön..."

Jag reser mig och hennes rumpa försöker följa efter mig, men jag klappar till den och säger åt henne att koncentrera sig.

Hon flåsar tungt nu, om det är av träningen eller upphetsning vet jag inte. Förmodligen en blandning.

Jag ställer mig framför hennes huvud, som för att titta så hon håller formen ordentligt. Hon sneglar upp och ser mitt stånd pressa ut byxorna precis framför sitt ansikte.

"Titta neråt!" säger jag bestämt och pressar ner hennes huvud med handen.

Hon gör som jag säger, motvilligt. Jag går runt henne ett par varv och när hon är nästan färdig ställer jag mig bakom henne och för in en hand mellan hennes lår. Jag pressar den mot hennes väldigt varma fitta. Tightsen är fuktiga av annat än svett. Hon tappar sin kettlebell och ser sig förskräckt omkring. Jag skrattar åt hennes min när hon inser att vi är ensamma.

"Varför sa du inget?" frågar hon. "Jag står knappt ut längre!

"För att jag har dig precis där jag vill", svarar jag och tar tag i hennes byxlinning. Hennes min säger allt jag behöver veta.

Jag drar ner tightsen och trosorna på samma gång till hennes knäveck så hon får dra ihop benen. Sen smeker jag hennes fantastiska rumpa och kan bara stöna, ett djuriskt stön som jag aldrig hört från mig innan. Hon svarar med ett eget stön. Ett som blir högre när jag ger henne smisk. Först försiktigt, sen hårdare. En gång till gör att hon får ett rött handmärke på sin rumpa.

"Som ett minne", säger jag och leder handen in mellan hennes ben.

En rysning går genom hennes kropp när ett av mina fingrar glider in obehindrat. Hon gnyr och vrider på sig. "Snälla", stönar hon.

"Snälla vad?" frågar jag och låter mina byxor falla till golvet. Min kuk reser sig stolt och lättad, äntligen fri från fångenskapen. Jag tar den i min hand och drar med den upp och ner längs hennes drypvåta fitta. Jag tvivlar inte en sekund på att jag skulle kunna glida in obehindrat redan nu. När hon gnyr högre masserar jag hennes klitoris med ollonet. Hon börjar skaka, flämta efter andan.

Lite förvånad över hur långt hon redan kommit inser jag att jag inte kan skjuta upp det längre. Jag tar min kuk och letar upp hennes öppning. Jag låter den bara glida in med toppen, min plan är att stanna där för att reta henne, men hon pressar sig bestämt bakåt så jag glider hela vägen in. När jag bottnar flämtar hon till och ännu fler skakningar går genom hennes kropp. Svetten rinner om oss och min hand halkar när jag försöker ta tag om hennes höfter. I stället tar jag tag i hennes hår och drar hennes huvud bakåt. Det djupa stönet hon ger ifrån sig är all information jag behöver.

Sakta drar jag min kuk hela vägen ut, sen pressar jag den hela vägen in. Båda flämtar högt nu, redo att köra till mål. I ett sista försök att reta henne drar jag mig ut så bara ollonet är kvar i henne och juckar lite där en stund. Men hon har bestämt sig och pressar sig så att rumpan dunsar mot mig och jag fyller henne. Jag ger upp. Greppet i hennes hår hårdnar och jag knullar henne. Hårt och bestämt fyller jag hennes trånga fitta gång på gång med min stenhårda kuk tills jag känner hur hon krampar runt den. Jag smiskar till hennes rumpa några gånger precis innan hon kommer och hon skriker ut sin orgasm. När fittan kramar till runt min kuk tappar jag all sans och drar till i hennes hår så jag pressar hela min kuk in i henne och mitt skrik förenas med hennes när våra kroppar skakar som i en jordbävning. Det är knappt att jag klarar av att stå upp när våg efter våg av sperma fyller henne. Hon sjunker ihop med huvudet på bänken och jag glider ner på golvet där jag blir liggande på rygg.

En lång stund ligger vi bara där och flämtar, ingen av oss är i stånd att prata. Inget behöver sägas. Till slut lyfter hon sitt huvud och ler mot mig.

"Jag heter Ida", säger hon med en mjuk röst.

Jag skrattar till och reser mig upp på ena armbågen. "Jag heter Richard", svarar jag.

Vi skakar hand, det är ju trots allt det enda artiga att göra.

"Jaha Richard, vad gör vi nu?"

Jag skakar bara på huvudet, min hjärna är tom. "Har du några förslag?"

Hon ser ner på min kuk som fortfarande inte slaknat helt.

"Kanske ett par", säger hon med ett leende och kryper ner till mig.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Lustskrivaren

  • Publicerad Publicerad: 2017-06-17

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 4/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2018 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter