Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Förbjuden attraktion.

Klockan var strax efter 22 en Torsdag och tankarna på dig började sakta sina. Jag var inte över dig men livet gick helt klart vidare. Vi kunde inte fortsätta ses. Du hade för mycket med jobb, vänner och annat i livet. Eller enligt min aspekt, inte ett tillräckligt tycke för mig. Men du har något för mig det kände jag men det var inte tillräckligt vilket jag fått acceptera. Klockan närmar sig 23 och en ny dag med svagare minne av dig hoppas jag ska träda fram.

Givetvis precis innan jag somnar vibrerar min telefon till och ditt namn är det första jag ser.. Jag drar lite efter andan. Han undrar hur det är med mig. Jag är försiktig, kall och låtsat som att "Im all fine" han frågar om vi kan ses för en drink på stan. Jag vill inte svara men ändå så vill jag. Där och då gör jag ett vad med mig själv.

Jag ve att det är en dum ide, men bestämmer mig för att okej, låt oss ses men intalar och bestämmer med mig själv att det som händer under natten och kvällen stannar där och lämnar mig när jag vaknar dagen efter. Klara jag av det? Ja det gör jag.

Vi träffas hos honom jag drar på mig min trevlig sida, lite obrydd. men trevlig. Han är nervös och vet inte riktigt hur han ska handla situationen. Jag kan inte riktigt förstå varför. Vad har han att va nervös över.

Vi pratar på. Tar ett glas på stan och har riktigt trevligt. Killen som tidigare haft passionerat sex med mig. Kysst mig överallt. vågar inte riktigt titta mig i ögonen. jag möter hans blick och han tittar nervöst bort. Jag ser rakt igenom honom, och han ser att jag gör det. Han säger att jag är fin och väldigt attraktiv. Han har sagt det förut och han vet att jag blir glad av att höra det. Men låter det fort rinna av mig för det kommer inte bli vi jag vill inte tro det jag vill inte hoppas på det som jag redan en gång gjort.

Väl hemma hos honom fortsätter vi att prata om allt förutom om just oss.
Han bestämmer sig för att ta en dusch och jag vet att han kommer fråga om jag vill följa med, vilket han också gör. Här önskar jag att den starka, självsäkra och självmedvetna kvinnan i mig hade sagt tack för ikväll och gått min väg. Eller så är det just därför som jag tar av mig kläderna och gör honom sällskap i duschen. Varför jag gör detta och utlämnar mig på detta sättet får jag svar på i ett senare skede.

Nu står jag här med killen jag är patetiskt kär i. Jag möter hans blick och han vet att jag tycker att han har en del att förklara. Han är försiktig. Tar längst mina armar, stryker mig längst min sida av kroppen, Med respekt och försiktighet kommer han närmare mig.

Vattnet sipprar längst våra kroppar, hans händer stryker längst mina kinder och jag ser hans ögon som möter mina i det svagt belysta badrummet. Jag vet att i natt är inatt. Detta kommer inte hända igen. Jag intalar mig det flera gånger under denna intima stund jag vet aldrig mer kommer uppstå.

Hans näsa vidrör min och jag känner hans stånd mot min kropp. Hans läppar landar försiktigt mot mina, helt avslappnat och respektfullt. Jag står starkt och orädd. Jag känner hur det djuriska i honom växer. Han stryker mig fortfarande försiktigt längst min kropp. Jag vet att han väntar. Hans läppar vidrör ännu en gång lätt vid mina. Jag lägger min hand runt hans nacke och sakta kysser han mig. Hans stånd är placerat rakt mellan mina ben där jag står. Han vet att hela min kropp pulserar efter honom. Precis som jag känner hur det djuriska, okontrollerade i honom växer och vill ta över. Jag vet att han inte kommer låta detta hända, om jag inte vill förstås. Han trycker sin kropp nära min, kysser mig passionerat, precis som på film. jag tar runt hans hårda kuk och för den sakta och bestämt in i mig. Han andas häftigt, kysser mig försiktigt och så pass kontrollerat som han klarar av. Han tränger djupare in i mig. Det tar ont, han är lite för stor för att det ska kunna gå hela vägen, men det magiska som händer när jag känner honom inuti mig slår allt annat. Han frågar om han är tillräckligt försiktig, om jag tycker det är skönt. Jag svarar inte för jag har redan lämnat denna dimension, jag är i en andra värld och njuter på ett sätt jag inte trodde var möjligt.

mina ben viker sin under tiden vi är i duschen. Han håller i mig, sätter sig på golvet och låter mig sitta gränsle över honom. Han nämner hur trång jag är på ett sexuellt sätt. Hur vacker jag är. Hur obeskrivligt attraherad han är av mig. Jag lyssnar, tar åt mig, låter mitt ego växa och kysser honom samtidigt som jag sakta rider av honom. Han stönar tungt och ja, jag är i mitt esse.

Innan vi båda stänger våra ögon en sista gång för kvällen talar han om för mig att han tycker om mig och frågar om jag tyckte det var skönt. Jag uppskattar att han frågar. Men är ganska säker på att han vet hur såld jag är på sättet han sexuellt tillfredsställer mig. Han drar mig nära sig, kysser mig på kinden och talar om för mig att jag får inte gå någonstans, att det är tryggt att sova i min närhet. Jag klarar inte av att besvara hans ord. Kan inte förstå varför han säger så. Mitt ego räddar mig och bestämmer att detta är inget jag tänker mig låta påminnas om när morgondagen inträder.

Även denna natt och tidiga morgon blir till en ny dag. Jag vaknar upp hos honom gör mig i ordning för att gå till skolan. Vi har redovisning av veckans grupparbete och jag har aldrig känt mig mer säker på min sak. Han ligger kvar i sängen och jag kan se på honom lite annars än igår. Jag må fortfarande va kär i honom men igår va igår och idag vaknar jag upp med lite svagare känslor för honom, precis som jag lovade mig själv. Jag låter inte gårdagen inflyta i dagens sätt att se på situationen. Igår besvarade han någonting för mig. Kan inte sätta ord på vad men jag vet att det kommer inte bli vi, han har gjort sitt val, jag respekterar det. Jag tar på mig skorna och säger hejdå till honom med det samma trevliga "jag" som som jag kom med igår. Trevlig men orörd. I samma sekund som jag stänger dörren och säger ha det bra! Ropar han mitt namn och säger nej, vi hörs och ses.

Jag låter det vara obesvarat ett tag och låter det rinna av lite. Jag svarar med ett glatt tack för igår.

Jag stänger dörren som en starkare människa på något konstigt sätt. Jag har gått lite mer vidare, som jag lovade mig själv.

Redovisningen gick galant och jag är stark och glad. Mobilen vibrerar till och hans namn är det första jag ser. Texten lyder: Jag hoppas du får en fantastisk dag!

Del 1 av 4
En sann berättelse om en förbjuden kärlekRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Ida

  • Publicerad Publicerad: 2018-01-09

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 5/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Peter Jansson skrev

Gillar denna då den har en annan vinkel än andra sexnoveller och jag ser fram emot att läsa nästa del.

Betyg: 5

(c) 2019 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter