Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Cecilia solar, badar topless och blir avslickad

Cecilia var en tjej som gillade att visa upp sig i djupa urringningar. Hon tyckte att det var så upphetsande med alla män som tittade. Men hon tyckte att det inte räckte med att männen tittade mycket på henne. Hon ville att så många som möjligt skulle titta så länge som möjligt, så Cecilia funderade på att sola topless. Men när hon låg på stranden och funderade på att ta av bh:n, så kände hon att hon inte vågade sola topless.

Cecilia ville inte ge upp, hon kom att tänka på hur folk tränar bort fobier. De som har spindelskräck börjar inte med att försöka känna på en stor fågelspindel. De börjar successivt att vänja sig att närma sig små spindlar. Det går inte att börja röra spindlar direkt. Samma sak med de som är höjdrädda. De kan inte börja hoppa från tiometerstrampolinen. De börjar hoppa från kanten av bassängen och sedan en enmeterstrampolin, fortsätter med treans och går vidare till femmans o.s.v. innan de kan hoppa från tiometerstrampolinen.

Cecilia tänkte att hon kanske skulle kunna lära sig att våga sola topless. Hon skulle kanske våga om hon skulle tillämpa principen om att successivt vänja sig med att ta på sig en mindre bh först, sedan sola topless på avstånd från folk och sedan successivt närma sig folksamlingen.

Hon började med en liten bh, som framhävde det mesta av brösten. Hon började med att gå omkring med den på stranden. När hon hade gjort det några gånger så tog hon på sig en mycket mindre bh som bara täckte lite mer än vårtgårdarna. Men hon vågade inte sätta sig ned mitt bland folket direkt. Hon började på långt avstånd från folk, sedan närmade hon sig folket mer och mer, varje dag som hon solade i gräset vid stranden.

Efter att ha solat med den minimala bh:n flera gånger så tog Cecilia mod till sig och satte sig mitt bland folket. Hon hade på sig den minimala bh:n några gånger till, men det tog fortfarande emot att ta av bh:n mitt bland folket. Trots att den framhävde så mycket av brösten, så kändes det ändå som ett stort steg att visa vårtgårdarna och bröstvårtorna. Hon tänkte att det kanske skulle gå att sola topless, men hon tyckte att det kändes skönare att fortsätta med träningen att steg för steg visa upp sig mer.

Så Cecilia började sola helt topless på avstånd från folk. Hon började lägga sig ned på rygg. Hon fick kämpa för att inte lägga sig ned på mage eller dölja brösten med händerna när folk gick förbi. Efter några gånger så tränade hon sig på att sätta sig upp topless. Men fortfarande så satt hon på långt avstånd från folk. För varje dag som hon solade topless, närmade hon sig steg för steg den stora folksamlingen på stranden. Efter ett tag så vågade hon sätta sig mitt bland folk.

Det var en obeskrivligt skön känsla med alla männens som tittade. Cecilia hade tidigare känt sig extremt upphetsad när männen tittade på hennes bröst, men hon kände av upphetsningen ännu starkare när hon vågade sätt sig ned mitt bland folk. Hon kunde se hur passionerat alla tittade. Alla män och killar tittade. Även de flesta småkillarna som hade långt kvar till puberteten fick stånd. Hon njöt så oerhört mycket av att se männen titta och hur det putade i deras shorts.

Efter att Cecilia hade satt sig ned topless mitt bland folk så vågade hon doppa sig nästa gång. Efter ytterligare några gånger så vågade hon gå från den ena kortsidan av stranden till den andra flera gånger. Det kändes helt bekvämt efter att hon hade gått runt stranden några dagar. Det kändes bara obeskrivligt skönt.

Magnus och Mats var två unga män som gillade att sola på stränder. De gick till samma strand som Cecilia solade topless på. När de satte sig ned så pratade de om hur härligt det skulle vara om någon tjej kunde sola topless.
-Tänk vilken glädje att få se kvinnorna sola topless, sade Magnus.
-Det är klart att vi borde få se toplessolande kvinnor, det känns ju så trist att alla döljer brösten. Längtan efter nakna bröst kändes nästan outhärdlig.

Efter ett tag fick de se Cecilia, som var en extremt snygg tjej med enorma bröst, komma gående på stranden. Det fanns ingen som hade sexigare bröst än Cecilia. Hon hade så extremt stora och välformade bröst.
-Hur kan någon vara så sexig, sade Mats. Magnus höll med, det här är ju nästan för bra för att vara sant. Hoppas verkligen att hon sätter sig nära oss.

De fick sin önskan uppfylld. Cecilia bestämde sig för att slå sig ned nära Magnus och Mats. Cecilia hade också på sig en extremt djup pushup-urringning. Cecilia hade inte bara lärt sig att sola topless bland folk, hon ville också vara så sexig som möjligt, när hon inte solade på stranden, så hon klippte upp sin pushup-bh, för att den skulle framhäva så mycket som möjligt av brösten. Det såg ut som om brösten skulle ramla ut.

Magnus och Mats tänkte att det här är för bra för att vara sant. De tänkte att eftersom hon har en så extremt bröstframhävande urringning, så kanske hon vågar sola topless. De fick snabbt stånd, när de såg hennes urringning. Cecilia hade med sig en kasse med en filt. Hon satte ned kassen och tog fram filten. Hon satte sig bara några meter från Magnus och Mats. Cecilia vände sig också mot dem. Hon såg hur de tittade på henne. Hon njöt av tanken på hur de skulle titta passionerat när hon tog av sig bh:n. Hon började att ta av sig sitt urringade linne. Mats och Magnus såg hennes miminala bh och hennes enorma putande bröst.

-Drömmer vi, hon har ju världens sexigaste bröst.
-Jag håller med sade Mats, nu kanske vi äntligen kan få se nakna bröst, som vi har längtat efter så länge. Om vi ska få se nakna bröst, så är det nu. Cecilia vände sig mot dem och log. Hon sade, började långsamt att dra ned bh:n. Bara några cm, sedan lät hon den vara. Mats och Magnus hoppades så oerhört starkt att hon skulle ta av bh:n. Hon väntade några minuter, sedan drog hon ned bh.n lite till.Cecilia väntade lite till innan hon drag ned bh:n ytterligare. Det hade inget med blygsel att göra. Hon hade lärt sig att sola topless mitt bland folk. Att dra ned bh:n extremt långsamt var bara ett sätt för henne att njuta, när hon såg hur killarna tittade med stark förväntan på att hon skulle ta av sig den.

Efter ytterligare några minuter så knäppte hon upp bh:n. Hon satte sig ned vänd mot Magnus och Mats. De fick det skönaste stånd de hade upplevt. De såg Cecilias oerhört stora och välformade bröst. De hade aldrig tidigare sett så sexiga bröst. Hon hade mycket sexigare bröst än alla porrstjärnor och alla andra bystiga kvinnor som de hade sett. Det var verkligen ingen överdrift att säga att Cecilia hade extrema putbröst. Magnus och Mats kunde se hennes stora vårtgårdar och de långa putande bröstvårtorna.

Cecilia blev oerhört kåt när hon såg hur Magnus och Mats tittade med stora leenden. Hon blev både kåt av att se dem titta, men också när hon såg hur det putade i deras shorts. Hon tänkte, tänk vad jag hade missat mycket om jag inte hade tränat mig att steg för steg visa mer av brösten och närma mig folk successivt. Tänk att det kan vara så upphetsande med män som tittar och att se hur det putar i deras shorts.

Hon såg ju också hur resten av männen på stranden tittade. Alla män och killar fick stånd. Hon kunde se hur de andra killarna som satt i närheten av Magnus och Mats också tittade passionerat. Cecilia började gick ut på bryggan och doppade sig. Många killar följde efter. När Cecilia hade doppat sig såg hon att många killar var på väg ut på bryggan och på väg ut i vattnet. Hon såg hur det putade i deras shorts. De såg så oerhört glada ut. Hon hörde killar säga, hon har världens sexigaste bröst.

Efter ett tag så satte sig Cecilia på filten, i närheten av Magnus och Mats. De såg ut som världens lyckligaste. Hon såg att de tittade utan att släppa blicken. Hon kände sig så extremt upphetsad. Hon tog fram sololja och började smörja in brösten.
-Hej, ni kanske vill smörja in mina bröst, sade Cecilia till Magnus och Mats.

-Hej, det är klart att vi vill svarade de. Det kändes som en saga som hade blivit sann. Cecilia tog upp filten och satte sig bredvid dem. Magnus klämde fram solskyddskräm på den enda handen. Han gav sedan tuben till Mats, som också klämde fram solskyddskräm. Magnus såg Cecilias enorma bröst med stora mörkbruna vårtgårdar och långa bröstvårtor. Han hade aldrig tidigare upplevts ett så skönt stånd. När han kände på hennes bröst så kändes det som om han var nära att få utlösning. Han smorde in solskyddskrämen, han kände hur sköna hennes bröst var. Han smekte hennes bröstvårtor extremt passionerat.

Cecilia tyckte att det var lika skönt. Hon var så kåt som man kan bli. Tänk om hon inte hade solat topless, vad mycket hon hade missat. Det var obeskrivligt skönt när Magnus masserade hennes bröst, och speciellt när han masserade hennes långa bröstvårtor. Mats började att smörja in Cecilias andra bröst. Han kände sig kåtare än han någonsin hade varit. Han upplevde också att han var nära utlösning. Han smorde in hela brösten, men smorde hennes bröstvårtor mycket längre tid. Cecilia stönade lite. Hon skulle vilja stöna mycket högre, det hade hon gjort om de var de enda personerna på stranden.

När de hade smekt hennes bröst i flera minuter, sade Cecilia, kom så går vi runt på stranden. Ni ska få smeka mer sedan. Mats och Magnus ville fortsätta smeka, men de tyckte att det också var extremt härligt att få se andra män titta på Cecilias bröst. Det kändes obeskrivligt härligt att se hur männen tittade. Det kändes lika härligt för dem som för Cecilia.

De gick från kant till kant på stranden. Alla män tittade, även småpojkar som hade långt till puberteten och äldre män fick stånd. Några killar som bara var i sexårsåldern upplevde deras första hårda stånd. Några äldre män i 90-årsåldern såg Cecilias bröst och en av dem Gösta trodde att han var impotent. Han hade inte fått stånd på åratal. Men när han såg Cecilia gå förbi kände han hur han började få stånd. Han fick stenhårt stånd. Cecilia ställde sig framför honom.
-vilka fina bröst du har, sade Gösta.
-Tack, sade Cecilia. Gösta hade tittat på många bröst, men aldrig sett så fina. Cecilia njöt så extremt mycket när Gösta och hans vänner tittade på hennes enorma bröst och gav henne komplimanger. Efter några minuter gick Cecilia vidare.

Sedan gick Cecilia vidare tillsammans med Magnus och Mats. De njöt så extremt av att få se hur alla tittade på henne.
-Jag vill ha en tjej som vill visa upp sig, jag är beroende av att se andra män titta på min tjej sade Magnus.
-Jag håller fullständigt med dig, sade Mats. De gick förbi ett gäng killar som blev oerhört kåta av att se Cecilias enorma bröst.
-Du har världens finaste bröst, sade de. Cecilia njöt av blickarna och komplimangerna.

När de hade kommit till den andra kanten av stranden. Såg Cecilia en man hette Filip, sitta i vita kalsonger. Han hade inte sett henne förut, men när han såg hennes enorma bröst, började han direkt få stånd. Cecilia hälsade på honom. Han kunde knappt tro det var sant. Hur kan någon ha så snygga bröst sade han. Tack, sade Cecilia. Hon ställde sig framför honom. Vill du smeka dem, följ mig till badhuset.
-Självklart sade Filip. Filip följde med Cecilia, Magnus och Mats. De gick fram och tillbaka längs stranden flera gånger. Det var det härligaste Cecilia hade varit med om.

Senare samma dag så åkte Cecilia till badhuset. Hon hade nyligen badat topless där för första gången. Det var inte något problem alls för henne att bada topless. Hon hade ju vant sig på stranden. Hon gick till badhuset tillsammans med Magnus, Mats, Filip. Det var fullt med folk i badhuset. Cecilia kände hur kåt hon blev när hon såg att männen direkt fick stånd när de såg hennes enorma bröst. Hon satte sig ned på kanten vid en av kortsidorna på bassängen. Det kom snabbt nya män till bassängen, uppenbart för att titta. När de kom fram till Cecilia så gav många komplimanger till Cecilia. De hade aldrig tidigare sett så sexiga bröst och det fick hon veta. När de simmade åt andra hållet, så vände de om huvudet så många gånger. Men det var också många som stannade vid kanten, där Cecilia satt för att prata med henne.

Cecilia gick vidare till vattenrutschkanan. Hon ställde sig i närheten av vattenrutschanornas början. Det blev snabbt mycket fler killar än tjejer i kön. Många sade tilll de som gick bakom, att de kunde gå före. De ville ju titta på Cecilias bröst. De flesta småkillar som hade långt till puberteten fick hårt stånd. Många äldre män fick också hårt stånd. Cecilia kunde se att alla killar fick stånd, utom de som bara var några få år. Några killar i sexårsåldern fick hårt stånd för första gången.

Cecilia hade med sig Magnus, Mats och Filip. Gösta kom också lite senare. Han var så glad, när han märkte att han fortfarande kunde få stånd. Cecilia gick vidare till bubbelpoolen. Det var en ovanligt stor bubbelpool. Cecilia satte sig där.
-Smek mina bröst, tack, sade Cecilia.
Magnus och Mats smekte Cecilias bröst för andra gången. Det var lika härligt den andra gången. Hennes bröst var så extremt stora och välformade. Magnus smekte hennes bröstvårtor länge. Han kände hur skönt det kändes i pungen Han var nära utlösning.
-Sug på mina bröst också, sade Cecilia. Både Magnus och Mats började suga på Cecilias stora bröstvårtor. Cecilia kunde inte låta bli att stöna.

Många andra män och killar satte sig i bubbelpoolen. Den blev snabbt full. De tittade som om de hade sett världens dyrbaraste skatt. De längtade efter att få smeka hennes enorma bröst. Magnus kände hur det började hända saker i pungen. Det var så oerhört skönt. När han hade sugit på hennes bröst några minuter så fick han orgasm. Han hade inte runkat eller juckat, men det var en sådan sexuell stimulans för honom att suga och smeka Cecilias bröst, så han fick utlösning. Kort efteråt så gick det för Mats också.

Filip satt nära Cecilia .
-Smek och sug på mina bröst tack, sade Cecilia. Filip blev gladare än han någonsin hade varit. Han tog tag i hennes enorma bröst och började smeka dem. Vilka härliga långa bröstvårtor hon hade. Han ville smekte dem i flera minuter.
-Sug på mina bröst också, sade Cecilia.
Filip sög på hennes bröst. Det var det härligaste han hade varit med om. Cecilia som kände lika mycket njutning. Hon kände att hon var nära orgasm. Efter några minuter fick Cecilia en orgasm. Det var obeskrivligt skönt. Filip fick orgasm strax efteråt.

-Smek och sug på mina bröst, sade Cecilia till den andra killarna. De andra killarna fick smeka och suga på hennes bröst. Alla tyckte att hennes enorma bröst var de sexigaste som de någonsin hade sett. De smekte henne tills de fick orgasm. Cecilia fick också orgasm flera gånger.

Nästa dag träffade Cecilia Magnus, Mats, Filip igen. De gick in till hennes sovrum. Hon tog av sig bh:n igen. De såg hennes enorma bröst igen. De började smeka och suga på dem. Cecilia tog av sig trosorna. De fick se världens vackraste springa och världens vackraste blygdläppar. Hennes vulva var inte ett dugg snuskig. Den utstrålade bara skönhet. Allihopa tyckte att det var den finaste vulvan de hade sett.

Magnus började att slicka på hennes clitoris. Det var obeskrivligt skönt. Cecilia upplevde obeskrivlig njutning av att visa upp brösten och att bli avslickad. Magnus cirklade runt med tungan på hennes clitoris. Mats tog tag i Cecilias clitoris och vred den samtidigt som han drog i den, medan Magnus slickade på toppen av clitoris. Filip smekte hennes bröst under tiden. Det var det bästa sex Cecilia hade varit med om. Hon fick orgasm och hon fick flera orgasmer. Både Filip, Magnus och Mats tyckte att det sexigaste som finns är när andra män tittar på ens tjej.

Senare när Magnus och Mats hade gått därifrån, fick Cecilia ett telefonsamtal från en gammal väninna, som hette Linn. Linn gillade att visa upp sig, i djup urringning. Hon ville också sola topless, men vågade inte. Då berättade Cecilia för Linn hur hon successivt hade närmat sig folk, visat mer och mer av brösten.

-Du gillar ju att klä dig i djup urringning, och du brukar sola i stringtrosor. Du borde sola och bada topless, så kommer du att bli mycket lyckligare, nöj dig bara med maximal njutning. Du vill ju att så många mäns som möjligt ska titta, sade Cecilia. Cecilia fortsatte att rekommendera Linn att klippa upp bh:n så att den skulle framhäva mer av brösten.

- Ett annat sätt att träna kan ju vara att börja sola topless direkt i södra Europa där det är på modet, t.ex. Ibiza eller Mallorca. Om du ska sola eller bada topless i Sverige, så kan det ju också vara bra att ha med sig en kompis som vill våga visa brösten, så kan ni peppa varandra. Nöj dig bara med maximal njutning, sade Linn.

-Var kan jag sola topless, sade Linn.

-Det finns möjlighet att bada topless i många simhallar nu. I stockholm är det t.ex. tillåtet nu i många simhallar. Det kunde man läsa om i tidningarna i juni 2016, svarade Cecilia. Du kan ju testa samma princip som jag tillämpade på stranden, med att börja med en liten bh, sedan en extremt avslöjande bh och sedan topless på badhuset. Det är ju samma princip.
-Det ska jag absolut testa, svarade Linn.

Linn testade att gå till simhallarna i Stockholms Stad, eftersom att hon fick höra att där är det tillåtet. Hon började med en väldigt liten bh. Hon ville absolut bada topless, men hon vågade inte, så efter några gånger så prövade hon en minimal bh, som bara täckte lite mer än vårtgårdarna. Några gånger senare så prövade hon topless. När hon hade gjort det några gånger så gjorde hon inget för att dölja brösten med händerna. Det kändes bara bekvämt och Linn tyckte att det var obeskrivligt skönt med alla män som tittade. Hon tyckte att man absolut ska sina sexuella fantasier, det borde alla göra. Det är viktigt att få njuta så mycket som möjligt.

Linn och Cecilia tog med sina vänner som också tränade på att successivt sola och bada topless. De märkte hur mycket lyckligare de blev.

Du kan bli som Cecilia och Linn.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2019 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter