Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

budkillen

Stjärten och låren var fasta och muskelösa.

Han hade också en härlig stake. Du bläddrar vidare i den tjejporrtidning du hittat nere på närköpet.

Det fanns många snygga killar med utrustningen väl synligt, de flesta blottade ollonet men ingen hade fullt stånd……

Du kikade länge på mittuppslaget, försökte föreställa dig hur hans organ såg ut när det var fullvuxet….

Medans du bläddrar kände du på dig innanför de numera våta trosorna…..

När du slöt ögonen kunde du se honom framför dig och du smekte dig ännu hårdare medan du låtsades att det var hans styva lem som var inuti din mus.Det var första gången på flera veckor som du var helt själv….

Dina föräldrar hade åkt till fjällen och du hade betsämmt dig för att sitta hemma hel helgen och bara ägna dig åt dig själv…Plötsligt medans du satt där ringde det på dörren.

Utan att tänka dig för gick du och öppnade iklädd bara trosor och topp, utanför stod jag med ett paket till dina föräldrar. När jag såg dig visslade jag till och du kom plötsligt på att du stod i bara underkläderna. Men eftersom jag ville ha betalt för paketet visade du in mig till vardagsrummet medan du gick ut till köket för att hämta pengar.

Då du kom tillbaka satt jag och bläddrade i tidningen.

- Jag visste inte att det fanns sådana tidningar, sa jag.

Till din förvåning fortsatte jag att bläddra i tidningen. Du tyckte att det var pinsamt men jag fortsatte att studera männen på bilderna.

- Den där vore väl nåt, sa jag och visad upp just det mittuppslag du suttit och blivit upphetsad av.

Du svalde, och kände rodnaden komma…

Du kände att jag hade övertaget nu.

-Sitter du och leker med dig själv frågade jag plötsligt Min röst var lite hes

-Det luktar mus här inne sa jag vidare.

Jag reste mig upp och gick fram mot dig där du satt på en stol och drog ner gylfen. Jag tog fram mitt verktyg som numera var halvstyvt, välformad och rätt lång.

- Blir du kåt nu, frågade jag fräckt.

Du flämtade till

- Ta på den, känn på den.

Du stirrade på den, funderade på om detta var sant. Du satt med den rakt framför ansiktet såg hur den växte av din beundran.

Ollonet tittade fram, och under hängde en lagom stor pung.

Förvånat såg du att den var rakad, och att detta bara gjorde den såg större ut.

-Jag ser att du har lust. Var så god. Du får gärna känna på den innan du smakar på den.

Hur fräck fick jag bli??? Du reste dig upp och skulle ge mig en örfil, men jag drog ner dig igen. I stridens hetta ficka jag tag i huvudet ditt och pressade dina vackra röda läppar mot mina. Tungan dansade polka i din mun och du kände hur du blev mjukare I kroppen.

Det fanns ju ingen anledning att tacka nej till ett nummer, och du såg att jag skulle kunna fylla ut dig ordentligt.

Brottningen fortsatte, men du blev mer ivrig att nå fram till den bankande staken som låg mot din varma mjuka mage. Jag kröp upp i soffan och du satte dig på huk framför mig. Du tog den i din mun, den smakade gott. Du slickade runt huvudet och lät läpparna glida ner för den varma huden utefter skaftet.

Du lät tungspetsen vispa runt ollonet, pungen höll du i handen. Du kunde känna de stora varma kulorna röra sig medans du sög.

Bilden av en kvinna som sög en man kom upp i minnet. Du hade sett det på någon film för länge sen och nu skulle du se hur mycket du klarade. Du sög in hela längden långt in I munnen, nästan en bit ner i halsen.

Du masserade pungen och jag juckade lätt mot dig. Känslan av ha en stake som fyllde upp hela munnen gjorde dig bara ännu pilskare.

Du märkte att jag gillade vad du gjorde eftersom jag började stöta lite hårdare. Du började suga ännu hårdare, samtidigt som du lät tungan glida runt skaftet. Du kände att den blev hårdare, och jag kom i din mun med ett tungt stön.Utan vila reste jag mig upp, och lutade dig bakåt på mattan.

Jag drog av dig dina plaskvåta trosor och särade på benen. Du smakade underbart gott och du stönande när jag pressade in tungan djupt inuti dig. Jag slickade dig hela vägen upp över magen och in under din top. Jag kysste dina vackra bröst, och sög på ena vårtan medan ena fingret gled upp inuti din våta öppning…

Jag slickade och sög på dina bröst medan jag smekte dig försiktigt över venusberget. Du tog mitt huvud och tittade djupt in i mina ögon innan du förde ner huvudet mellen benen igen. Du pressade dig hårt mot min mun och tungan började arbeta igen. Jag tog tag i dina skinkor och lyfte dig upp mot min mun ännu hårdare, medan jag lät ena fingret glida över din andra öppning. Du vred dig som en orm men jag släppte inte taget. Nar jag förde in ena fingret försiktigt in i din rumpa och samtidigt sög in hela klittan i munnen kom du i en lång böljande orgasm.När du vaknat till sans låg jag på sidan av dig och tittade på dig med ett leende. Du kände att du inte fått nog och sneglade ner på den vilande lemmen. Du tog den I din hand och började sakta smeka den fram och tillbaka. Du insåg snabbt att jag inte var svårövertalad eftersom den började styvna ännu en gång. När den blivit halvstyv så vände du mig på rygg och förde in den i din trånga gång. Du började sakta rida mig medan du kände hur staken blev hård och styv ännu en gång. Jag smekte dig på ryggen medan du började rida mig lite vildare. Dina härliga bröst skumpade upp och ner medan du ökade takten. Jag tog tag i dig och vände oss om så att du hamnade underst, fortfarande utan att jag gled ur dig. Du slog dina ben runt min rygg och jag stötte hårt i dig. Dina motjuck var helt i takt och jag kända väggarna började krama, jag förstod att du var nära, så jag stötte hårdare och snabbare, samtidigt som jag böjde mig fram och kysste dig djupt. Du juckade emot helt som galen och det kom ett litet skrik över dina läppar, när du kom andra gången så slog du armarna om mig och klöste nästan hål på min rygg.

Jag lät dig inte komma till sans utan vände på dig och drog upp dina härliga höfter mot mig. Din mus glänste lockande mot mig mellan dina sexiga skinkor när du svankade. Jag förde in min hårda stake i dig bakifrån och började jucka. Du smekte pungen med dina naglar medan jag höll om dina höfter och stötte för allt jag var värd. Jag kände att du var på väg ännu en gång och när dina musväggar började krama min lem kände jag att jag var nära. Du svankade och stötte emot så mycket du orkade, jag kände ilningarna i pungen och samtidigt som jag kom med ett otroligt sprut, så kom du också, och dina orgasmkramper nästan mjölkade ur mig varenda droppe medan du slängde med ditt huvud och skrek rakt ut.

Efteråt låg vi tätt omslingrade och bara kramades. När du vaknade på morgonen efter låg jag fortfarande tätt intill dig och höll om dig. Du kände att jag hade morgonstånd och du kände att du började bli pilsk igen….Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2018 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter